Logo
Facebook


Contactgegevens

Nieuws

November

...want vanaf 10 november gaan wij de Centering Pregnancy aanbieden via Zoom. We gaan door met de groepen die eerder gestart zijn en data voor niuewe groepen volgen snel. Wij hebben er zin in, om op een dynamische manier deze groepsconsulten online te kunnen aanbieden. Wat nieuwe skills opdoen, samen trainen en creatief zijn en staks tips en tps ontvangen van de zwangeren. Wordt vervolgd..

Oktober

Oi, geen bericht, te duk zeker met voorbereiden...

September

Nieuwe start

Collega

Vanaf 1 september is Eva Boon begonnen als verloskundige bij ons in de praktijk. Zij heeft in Maastricht haar opleiding gevolgd en is enthousiast om in deze regio aan de slag te gaan. Eva vervangt Laura Koeleman die inmiddels gesetteld is in Purmerend. Wij wensen haar veel plezier en geluk daar, echter kan het zo zijn dat Laura af en toe nog eens voor ons komt werken tijdens vakanties.

Nieuwe student

Van 1 september tot en met 13 november 2020 zal Esther Udo bij ons haar stage lopen. Zij is derde jaars verloskunde student vanuit de opleiding in Maastricht. Zij zal tijdens de spreekuren, bevallingen en kraambedden een deel van de werkzaamheden doen onder onze supervisie. Wanneer jullie hier bezwaar tegen hebben horen wij dat graag.

Onderzoek

Zwanger en gemotiveerd om stress en roken in je leven aan te pakken? Er is een mooie tool ontwikkeld die jou hulp kan bieden!
https://www.stressenrookvrijzwanger.nl