Logo
Facebook


Contactgegevens

Wie zijn wij?

 

 

 

Laura den Haan 

Na mijn studie heb ik ruim een jaar in een andere praktijk in Haarlem gewerkt. In 2005 ben ik als maat in de praktijk gekomen, waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb. Als kind wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en ik heb geen spijt van deze keuze.

Wat mij het meest in dit vak aanspreekt, is het contact met de mensen en de afwisseling in het werk. Daarnaast is niets mooiers, dan na het begeleiden van een bevalling, in de vroege ochtend weer naar huis te rijden.

Ik hoop jullie in de praktijk te zien en bij te dragen aan een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

 

Claire Kroon

In januari 2006 ben ik als maat in de praktijk gekomen. Vanaf dat moment werk en woon ik met veel plezier in deze omgeving. Elke dag in de verloskunde is anders en dat maakt het werk afwisselend en boeiend. Het blijft heel speciaal om keer op keer van bijzondere gebeurtenissen deel te mogen uitmaken.

Ik hoop nog een hele tijd klaar te mogen staan voor de mensen die onze praktijk bezoeken.


 

 Marit Both

Als klein meisje wist ik al dat ik verloskundige wilde worden. Toch ben ik eerst naar de universiteit gegaan om daar Gezondheidswetenschappen te studeren. Toen ik mijn master Health Sciences had afgerond wilde ik mijn meisjesdroom waarmaken en verloskundige worden. En nu is het zover!

Na mijn afstuderen kon ik gelijk in deze praktijk aan het werk. Ik vind het heel bijzonder om jullie te mogen begeleiden tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik vind het leuk dat elke dag als verloskundige weer wat nieuws brengt. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

 

 

 

 

 

Petra Verhage (Waarneemster)

Ik ben Petra Verhage, verloskundige sinds 2007. Ik ben sinds mijn afstuderen werkzaam als zelfstandige waarneemster. Eerst een aantal jaren in Aalsmeer en nu sinds 2009 in Uithoorn. In de praktijk komt het er op neer dat ik iedere week een spreekuur dag aanwezig ben en dus alle cliënten leer kennen. Als mijn collega’s vrij zijn dan ben ik werkzaam tijdens de bevallingen en kraamvisites.

Een zwangerschap is een zeer bijzondere periode in het leven van een vrouw en natuurlijk ook voor haar partner. En een bevalling is een heel bijzondere en persoonlijke ervaring waar wij dan toch een beetje deel van mogen zijn. Het beroep biedt heel veel afwisseling en bijzondere momenten.

 

Marjolein Jansen (Praktijk assistente)

Sinds november 2016 ben ik assistente in de praktijk. Voor alle afspraken en praktische zaken ben ik 3 wisselende dagen per week aanwezig. Daarnaast ben ik informatrice bij Moeders voor Moeders. Met veel plezier volg ik alle zwangeren vanaf de aanmelding tot na de bevalling en sta ik voor jullie klaar.

Ik vind het heel bijzonder om op deze manier betrokken te zijn bij deze mooie fase in jullie leven.