Wie zijn wij?

Laura den Haan 
BIG nr: 69059203003

Na mijn studie heb ik ruim een jaar in een andere praktijk in Haarlem gewerkt. In 2005 ben ik als maat in de praktijk gekomen, waar ik het nog steeds erg naar mijn zin heb. Als kind wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en ik heb geen spijt van deze keuze.

Wat mij het meest in dit vak aanspreekt, is het contact met de mensen en de afwisseling in het werk. Daarnaast is niets mooiers, dan na het begeleiden van een bevalling, in de vroege ochtend weer naar huis te rijden.

Ik plaats en verwijder ook spiralen en implanon staafjes op de praktijk.
Ik hoop jullie in de praktijk te zien en bij te dragen aan een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Laura Koeleman
BIG nr: 69926327603

Na mijn afstuderen heb ik eerst een aantal maanden gewerkt als verloskundige in het noorden van het land.
Momenteel ben ik werkzaam als verloskundige in deze regio, waar ik zelf ook vandaan kom. Dit doe ik met veel plezier. 

Door mijn passie voor de verloskunde vind ik de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd erg interessant. Het is voor mij dan ook heel bijzonder om dit proces te mogen meemaken en vrouwen en hun partners hierin te steunen en begeleiden. In deze begeleiding vind ik het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wens van de zwangere en haar partner. Deel uitmaken van dit speciale moment in iemands leven is tevens iets wat voor mij erg waardevol is.

Tot snel in de praktijk!

Petra van Veldhuizen
BIG nr: 19908726203

Ik ben Petra Verhage, verloskundige sinds 2007. Ik ben sinds mijn afstuderen werkzaam als zelfstandige waarneemster. Eerst een aantal jaren in Aalsmeer en nu sinds 2009 in Uithoorn. In de praktijk komt het er op neer dat ik iedere week een spreekuur dag aanwezig ben en dus alle cliënten leer kennen. Als mijn collega’s vrij zijn dan ben ik werkzaam tijdens de bevallingen en kraamvisites.

Een zwangerschap is een zeer bijzondere periode in het leven van een vrouw en natuurlijk ook voor haar partner. En een bevalling is een heel bijzondere en persoonlijke ervaring waar wij dan toch een beetje deel van mogen zijn. Het beroep biedt heel veel afwisseling en bijzondere momenten.

Jessica Hillebrand
BIG nr: 8992869500

Sinds november 2021 werk ik met veel plezier in Uithoorn. En net als mijn collega’s kun je mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bevallingen en kraamvisites. Ik haal veel voldoening
uit contact met cliënten+partners, kraamverzorgenden en het onvoorspelbare van een dienst. Ik weet nooit wat een dag of nacht mij zal brengen!
Als verloskundige vind ik het belangrijk dat cliënten weten dat ze bij ons terecht kunnen voor vragen, voor het bespreken van verdriet of angst en soms om gewoon even te kunnen klagen. Verder vind ik het belangrijk om te lachen in het leven en waar het kan probeer ik dit mee te nemen de spreekkamer in. Handig om te weten: ik plaats en verwijder ook spiralen.

Tot snel!

Liselotte Wessels (Assistente)

Liselotte stelt zich voor

Diane Kuiken (Assistente)

Mijn naam is Diane Kuiken en ik ben 1 van de 2 praktijk assistente van de verloskundige praktijk Uithoorn. In 2016 heb ik ook al in Uithoorn als assistente gewerkt en in 2021 ben ik weer terug gekomen. Ik heb weer mijn oude vertrouwde plekje achter de balie ingenomen waar ik onder andere afspraken maak en de telefoon beantwoord.

Ik ben in principe in de praktijk elke dinsdag en woensdag, maar als Liselotte op vakantie is val ik ook in op haar dagen en vice versa. 

Naast praktijk assistent ben ik ook nog parttime fotograaf en fulltime mama van vier kinderen. Hierdoor heb ik een heerlijk druk leven gevuld met de leuke dingen waar ik optimaal van geniet.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de praktijk of te horen aan de telefoon.